Hovedside Documents Portfolios Om Kontakt Priser
Antonsen Illustrasjon drives av Espen K. Antonsen
Jeg Espen holder til på Ås i Follo men har også kontor i Moss i sammen med andre i bransjen. Samarbeide er viktig selv om man er selvstendig på papiret.
Siden 2008 så har firmaet hvert mer eller mindre aktivt se historiesiden for ytterligere informasjon angående tidligere hendelser og ting firmaet har vært med på og deltatt innenfor
HVA ER DET ANTONSEN ILLUSTRASJON DRIVER MED?
Det er mange fasetter firmaet tar seg av. Firmaet er bare et enmannsforetak og en slags økonomisk forlengelse av Espen K. Antonsens personnummer i folkeregisteret. Org nummeret teller som personnummer men har dermed også spesielle rettigheter ettersom da personen Espen K. Antonsen er registrert som firma via å ha en enhetsregistrering hos Brønnøysundregisteret. Sjekk opp hoss Proff.no for ytterligere info.
Tegning og illustrering med strek for hånd eller via datagenerering er sentrumsfortåelsen rundt det Antonsen Illustrasjon gjør. Men det er konsekvenser og et mye større bilde rundt det som gjøres og som ligger som ansvar for det som gjøres. Informasjons Illustrasjon har et informativt ansvar samtidig som det også må forholde seg til konsekvensene av hva som illustreres om. Som regel så brukes slike illustrasjoner til å forklare noe nøyere som brukes i en presentasjon, søknad eller brukermanual. Det finnes mange måter å gjøre disse illustrasjonene på men den mest vanlige er 2D vektor i kombinasjon med 3D modellering. Antonsen Illustrasjon bruker dermed en del programvare for å utføre disse oppgavene. Og Antonsen Illustrasjon har kommet til en del erfaring og konklusjoner om hva som er best å bruke.
Mest brukes disse programmene:


Jeg vet at det er programmer som virker litt merkelige i denne sammenhengen men det er en del INDRE fordeler med disse programmene som er svært nyttige og det er heller ikke for dyre å kjøpe inn..
Programmer som brukes:
COREL Technical Suite 2017, Ashampoo 3DCAD 6,  NewTek Lightwave 2015, FormZ Pro 8,6

Dette brukes til huskonstruksjoner
Disse brukes til landskap i 3d og 3d presentasjon

Dette brukes for BIM og kart tegning